Kinderopvang

GO! Kinderopvang

GO! Kinderopvang  biedt al 45 jaar professionele opvang voor kinderen van 0 - 12 jaar bij kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouderopvang. Zij bieden opvang in de regio Flevoland.

GO! Kinderopvang staat voor Groei en Ontwikkeling en wil zich ook in Almere als een serieuze samenwerkingspartner profileren. GO! is een stichting en heeft geen commerciële belangen en winstoogmerk. Zij vinden continuïteit voor kinderen, ouders en medewerkers heel belangrijk.

In het Meesterwerk is er opvang mogelijk van 0  tot 12 jaar.

KDV het Meesterwerk
Opvang vanaf 6 weken

Als u werkt of studeert is het belangrijk dat uw kind goed wordt opgevangen. GO! Kinderopvang verzorgt de opvang voor baby’s en peuters vanaf zes weken tot het moment dat uw kind naar school gaat. Het is belangrijk dat het kinderdagverblijf een veilige en geborgen plek is, waar u met een gerust hart uw kind achterlaat.

KDV het Meesterwerk, dat ook in het gebouw gevestigd is, is elke werkdag geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Ook is er verlengde opening mogelijk vanaf 7.00 uur of tot 19.00 uur.

Het KDV heeft een ruim opgezette groep met verschillende speelhoeken en een groot speelhuis. Ook is er een dierenpatio met een konijn, cavia’s en kippen. De kinderen mogen ze af en toe eten geven en met de dieren knuffelen. Het KDV en de PSZ grenzen aan dezelfde buitenspeelruimte die volledig afgesloten is.

BSO het Meesterwerk
Opvang vanaf 4 jaar

Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij BSO het Meesterwerk kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

BSO het Meesterwerk is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Ook is er verlengde opening mogelijk vanaf 7.00 uur of tot 19.00 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang.

TSO het Meesterwerk
Bij TSO het Meesterwerk kunnen kinderen gezamenlijk overblijven en eten in een rustige, ontspannen en huiselijke sfeer. Kinderen kunnen hun energie kwijt, maar zich ook opladen voor de middag. De TSO gaat om het invullen van vrije tijd en is gericht op ontspanning. Dit onder begeleiding van pedagogisch medewerkers en TSO medewerkers.

De tussenschoolse opvang vindt plaatst tijdens de schoolweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens de middagpauze. De kinderen worden in groepsverband op een professionele manier begeleid tijdens het overblijven.

Kom eens een kijkje nemen
U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groepen. Op de website www.go-kinderopvang.nl kunt u direct een rondleiding aanvragen. Ook vindt u hier meer informatie over tarieven en aanmelden.

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09
Postbus 2052, 8203 AB Lelystad
Telefoon 0320 – 294 900
E-mail
info@go-kinderopvang.nl